27 Şubat 2012 Pazartesi

Durance'den Organik Rahatlatıcı Gece Kremi Hediye(SONA ERDİ)

Merhaba;
Yepyeni ve harika bir kampanyayla yine beraberiz. Durance işbirliği ile size harika bir hediyemiz olacak. Öncelikle size değerli firmamızdan bahsedeyim...




Durance, organik tarımın ve dünya parfüm endüstrisinin merkezi güney Fransa’nın Provence bölgesinden doğallık oranı %100’e yaklaşan kişisel bakım, sağlıklı yaşam ve ev kozmetiği ürünleri sunuyor.Ürün gamı o kadar geniş ki , Cilt bakımı, Kişisel bakım, Parfüm, Ambiyans Parfümleri ,Spa-Wellness, Ev Bakımı, Aksesuar ve Yedekler ,Hediye sepetlerine kadar bütün ürünleri bulabilirsiniz.



Akdeniz ikliminin şifalı bitkileri, organik çiçek tarlalarından gelip  nemlendiricilerden yüz iksirlerine, ayak bakım ürünlerinden duş jeli ve masaj yağına kadar vücudu ve ruhu rahatlatıcı etkisi olan tüm Durance ürünlerinde karşımıza çıkıyor. Durance’ın yaşadığınız mekanlara özel ürün grupları, ev kokuları ve kozmetikleri doğal içeriklerle üretilmiş rahatlatıcı, enerji verici, dinlendirici, hücre yenileyici etkileri olan çok özel bir ürün yelpazesinden oluşuyor. Yapay koruyucu ve boya, paraben ve phenoxyethanol içermeyen bu ürünler hayvanlar üzerinde de test edilmiyor. Üretimde tüm alerji, laboratuar ve kalite kontrol testleri yapılıyor. Ürünler geri dönüşümlü malzemelerle paketleniyor.
Durance’ın temel değerleri otantiklik, sadelik, şıklık, çevreye sayı ve insan sağlığına özen gösteren keyifli ürünler sunmak. Bu sayede birçok Durance ürününün organikliği ECOCERT tarafından onaylanmıştır.
Durance öncelikle kendine, sonra da kaliteye, sadeliğe, zarafete ve doğaya önem veren duyarlı insanlar için...

Sade bir Öykü

1986 yılında doğanın getirdiği sade zenginliği seven çiftçi bir karı - koca tarafından Le Lavandin de Grignan adı altında minik bir atölye kuruldu. Ufak bir üretim tesisinde provansa özgü kumaşlarla yapılmış lavanta torbaları satarak iş hayatına başladılar…
1997 yılında epeyce deneyim kazanmışlardı. Ürün çeşitleri gelişmişti ve tamamen doğal ürünler üretebilecek tecrübeye erişmişlerdi. Bölgeye hayat veren Durance ırmağının adını marka olarak seçtiler ve büyümeye, dünyada sevilip tanınmaya başladılar. 1999 yılında ürettikleri ilk kozmetik serisi Fransa’da ve yurtdışında büyük bir ilgi gördü. Onu izleyen yıllarda peş peşe yeni seriler geliştirdiler, Grignan’da yeni bir üretim merkezi kurdular ve dağıtım ağını dünya çapında genişlettiler.
Durance bugün doğal kozmetik, ambiyans parfümleri ve ev bakım ürünleri alanında dünyanın önde gelen markaları arasında bulunuyor.
Provence diye bir yer varmış...
Güney Fransa, dünyada organik tarımın önde gelen merkezlerinden biri. Çiftlikler, meyve bahçeleri, çiçeklerle bezenmiş doğa ile iç içe bir coğrafya. Provence ise dünyadaki en kaliteli lavantanın yetiştiği bölge olarak kabul ediliyor. Kendine özgü gelenekleri ve doğal yaşama olan bağlılığı Akdeniz ve Ege kültürüyle büyük benzerlikler taşıyor. Durance firması da bu geleneklere bağlı kalarak ve nesiller boyu Provence’ta yaşamış olan insanlara saygı duyarak üretim yapıyor.
En az %95 oranında doğal içerikli Durance’ın ürünleri Provence’ın doğal zenginliklerini ve kültürünü üretimine yansıtıyor. Bu bölgede organik tarımla veya doğal koşullarda yetişen bitkilerin özlerini ve yüksek kalite esansiyel yağlarını ürünlerinde temel içerik olarak kullanıyor. Ürünlerin etiket ve ambalajları geri dönüşümlü malzemelerle ve Provensın kırsal havasını yansıtan tasarımlarla hazırlanıyor.
Doğal içerik ve çevreye saygı
Durance çok özel çünkü ürettiği her ürünün en az %95 oranında doğal içerikle yapılıyor olmasını amaç edinmiş. Tüm araştırma ve geliştirme çalışmalarını da bu oranı arttırarak giderek daha kaliteli doğal ürünler yaratmak, ama bir yandan da doğanın dengesini bozmadan üretimini sürdürmek temel hedefi. Cilt temizliği ve bakımı ürünlerinde de hammadde seçiminde dünyanın en kaliteli doğal ve organik yağları, özleri özenle bir araya getiriliyor. Temizlik ürünlerinde dünyaca ünlü % 100 bitkisel içerikli Marsilya sabunları kullanılıyor.
Doğanın saf kokularından özel harmanlar
Durance’ın üretimde kullandığı parfümler Güney Fransa’da Grasse bölgesinde uzmanların yönetiminde geleneksel metodlar kullanılarak son derece özenli bir biçimde damıtılıyor. Grasse’da ünü dünyaya yayılan Fransız parfüm endüstrisinin kalbi atıyor. Dünyanın çeşitli bölgelerinde doğal olarak yetişen ve elle toplanan veya organik sertifikalı olarak yetiştirilen bitkiler, işlenmek ve damıtılmak üzere bu küçük kasabaya geliyor. Durance tüm ürünlerinde özenle üretilmiş kokularının en iyilerinden, uzmanlarının yalnızca Durance için yarattığı karışımları kullanıyor.
En hassas ciltlere özel ürünler
Tüm ürünler hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabiliyor. Üretimde tüm alerji, laboratuar ve kalite kontrol testleri yapılıyor. Şişeleme, geri dönüşümlü özel malzemelerle el değmeden ve hijyenik ortamda yapılıyor, ürünler tek tek kontrol ediliyor.
Kaynağı ve niteligi güvenilir içerik
Durance firmansının özelliklerinden biri de organik esansiyel yağ üretiminde Fransa’da tek olan Florame firmasının kardeş firması olması. Üretilen tüm esansiyel yağlı ürünlerde bu kaynağından emin olunan esansiyel yağlar kullanılıyor. Bir ürünün organik olabilmesi için üretim alanının doğal olarak gübrelenmesi, bu toprakta 3 sene eskiye giderek hiçbir kimyasal madde kullanılmaması, suni gübreleme yapılmaması, kimyasal tarım ilacı kullanılmaması, hava değerlerinin sürekli kontrol altıda olması, azot oranının belirli seviyenin altında olması ve en önemlisi bu işle uğraşan kurumlar tarafından sertifikalandırılması gerekmekte. Florame, bunları sağlıyor.
Durance’ın değerleri
  • Geleneğe bağlılık ve otantiklik
  • Sadelik ve doğallık
  • Şıklık ve zarafet
  • Saygı
  • Yaşamdan zevk almanın keyfi
Durance size söz veriyor
  • Bütün ürünlerimizde en az % 95 doğal içerik kullanacağız. Bu oranı arttırmak için sürekli çalışacağız.
  • Üretimi yaparken sürdürülebilir ve yenilenebilir kaynak kullanımını gözeteceğiz.
  • Hiçbir ürünümüzde paraben, phenoxyethanol, sodyum laureth sulfate ve propylene glycol kullanmayacağız.
  • Ürünlerimizin hiçbiri hayvanlar üstünde test edilmeyecek.
  • Üretimin her aşamasında ve paketlemede doğaya saygılı olacağız.

Organik Lavanta Karma Ciltlere

Lavanta binyıllardır güzelliğin sembolü olmuş bir çiçek. Fransa alplerinde, yükseklerde çok özel bir cinsi yetişiyor. Bölgede yanlızca organik tarım yapılıyor. Lavantalar temmuz ayında törenlerle toplanıyor, hemen damıtılıyor. Bu çok değerli lavanta özlerini içeren bakım ürünlerini Durance sizlere gururla sunuyor. Karma ciltler için geliştirilen bu seri ürünleri cilde ihtiyacı olan nemi veriyor, hem yüzde T bölgesinin yağlanmasını dengeliyor. Organik Gringnan lavantası esansiyel yağı içeren ürünler ile cildiniz de ruhunuz da arınıyor...

Karma cilt nedir?

Karma cilt T-bölgesi (alın, burun ve çene) çevresinde yağlıdır ; bu nedenle zaman zaman bu bölgede parlamalar ve ufak sivilceler ve noktalar oluşur. Diğer yandan elmacık kemiklerinin olduğu bölge kurudur ve nemlendirilmeye ihtiyaç duyar.
Lavanta serisi ürünlerde bulunan organik lavanta esansiyel yağı karma ciltlere tazelik ve saflık kazandırır. Parlamayı önlemeye yardımcı olur.

Gelelim Hediyemize
Değerli firmamız sizler için 159 Tl değerindeki Organik Lavanta Rahatlatıcı Gece kremini hediye ediyor.

KATILIM ŞARTLARIMIZ;

* *BLOGUMUN İZLEYİCİSİ OLMANIZ

** DURANCE SİTESİNE ÜYE OLMANIZ 

**FACEBOOK SAYFAMIZI  BEĞENMENİZ VE PROFİLİNİZDE PAYLAŞMANIZ

. 
**TWİTTER SAYFASINI TAKIBE ALMANIZ. 
**KAMPANYAMIZI AŞAGIDAKİ RESİMLERE TIKLAYAK PAYLAŞMANIZ
Not: Bloğunuzda hediyemizin resmiyle beraber yayınlayınız 


Kampanyamız 15 gün sürecek. Son katılım 13 Mart 2012 


Kargo ücreti değeri firmamıza aittir.Hepinize bol şans..


69 yorum:

Yasemin Canbazoğlu dedi ki...

Duranca'ye Başka Bir Çekiliş İçin Dha Önceden Üye Olup Sayfasını Beğenmiştim..
Facebookumda Kampanyayı Paylaştım
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=198614560238161&id=100003333053224
Blogunuzu İzlemeye aldım ve Blogumdanda Duyurdum.
http://tekaskbesiktas.blogspot.com/2012/02/kampanya-kusu-duranceden-organik.html

şehriban dedi ki...

selamlar, şartlar tamam, blogunuzu izlemeye aldım, siteye üye oldum, face sayfasını beğendim, twitterda takibe aldım. çekilişi face hesabımda duyurdum.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003287582593
https://twitter.com/#!/SmlYlm
ismail yılmaz
kampanyacininyeri@hotmail.com

özgebartın dedi ki...

cnm izleyicinim ve siteye üye oldum.
*Face sayfasını beğendim ve çekilişi paylaştım.http://www.facebook.com/profile.php?id=609758467
*Twitterda izlemeye aldım ve çekilişi paylaştım.https://twitter.com/#!/ozgecay74

Özge ÇAY
ozgecay74@gmail.com

Özlem'in Güncesi dedi ki...

selam tüm şartları yerine getirdim.siteye "şerife yayla" ismiyle üye oldum.

face de izlemeye aldım.
http://www.facebook.com/Hgk.ozlem

twitterda follow ettim

blogumda yayınladım;
http://ozlemcekampanya.blogspot.com/2012/02/13mart-kampanyakusuduranceden-gece-bakm.html

şerife yayla
kampanyaozlem@hotmail.com

sevgilerimle...

Neşe Kılavuz dedi ki...

blogum
http://nesekilavuz.blogspot.com/2012/02/duranceden-organik-rahatlatc-gece-kremi.html
http://twitter.com/#!/neseege
Face sayfam: https://www.facebook.com/neseege
Neşe Kılavuz
neseege@mynet.com

paşam41 dedi ki...

slm şartlar tmm face adım reyhan dönmez siteye üyeyim twitter takipteyim paam41 adıyla kampanyayı blog ,twitter ve facede yayaınladım sevgilerimle

http://iyikivarsinpasam.blogspot.com/2012/02/duranceden-organik-rahatlatc-gece-kremi.html

https://twitter.com/#!/paam41

https://www.facebook.com/profile.php?id=569494787&ref=tn_tnmn

reyhan dönmez
rey_ka_ers@hotmail.com

kampanyainsani dedi ki...

merhaba,izleyicinizim..üyelik,beğeni ve takip şartları tamam.duyurular:

https://twitter.com/#!/Kampanyainsani/status/174422867381989376

http://www.facebook.com/kampanyainsani/posts/198807743553658

kampanyainsani@hotmail.com

Büyümeyen Çocuk dedi ki...

merhaba

şartlar tamam

Betül D.Demirbilek

https://www.facebook.com/kampanya.takipcisi
https://twitter.com/#!/betulddemirbile

Gülsen Doğan dedi ki...

Merhaba İzleyicinim
Siteye üye oldum gülsne Doğan
twitter gulsen0603
Kampanyanı duyurdum
smmgulsen@gmail.com

orkidela dedi ki...

merhaba
izleyicinim
siteye üyeyim
sayfayı beğendim
yarışmayı facebookta paylaştım
https://www.facebook.com/orkidela?ref=tn_tnmn
buse anıl
bslcy@hotmail.com

lilishindunyası dedi ki...

merhaba blogunuzu lilish lilish olarak izliyorum şartlar tmm.bu krem tam benlik süper.
http://lilish34.blogspot.com/2012/02/kampanya-kusu-duranceden-organik.html
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003507732368&sk=wall
https://twitter.com/#!/lilishlilishh
duyurdum begendim sevgiler Aylin Kaba
lilish34@hotmail.com

Unknown dedi ki...

merhaba
blogunuzu spume olarak izliyorum.facebook ve twitterde takipteyim.siteye spume spume olarak üyeliğim var.facebook,twitter ve blogumda duyurdum.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003569170466&sk=wall

https://twitter.com/#!/spume_

http://spumedeninciler.blogspot.com/2012/02/kampanya-kusu-duranceden-organik.html

zeynep.zynp_@hotmail.com
zeynep kb.

Unknown dedi ki...

cnm izleyicinim ve siteye üyeyim.
*Face sayfasını beğendim ve çekilişi paylaştım.http://www.facebook.com/profile.php?id=582079264
*Twitterda izlemeye aldım ve çekilişi paylaştım.https://twitter.com/#!/salihatemiz
http://salihatemiz.blogspot.com/2012/02/kampanya-kusu-duranceden-organik.html
saliha temiz
salihatemiz@hotmail.com

duygu dedi ki...

merhaba, izlemeye aldım,facebookta paylaşımımı yaptım.siteye üyeliğim vardı zaten

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003527374874&sk=wall

duyyqqu@gmail.com

zeynep-21 dedi ki...

Yarışmanıza katılmak we kazanmak ısıtıyorum..
tüm sartlar tmamdır
face de we twitterda paylaşarak duyurdum
zeynep kaynar
izleyicinizim..
yaklaşan dogum gunume hedıye wermış olursunuz ınşallah
zeynepkaynar_bjk@hotmail.com

Kıymetli dedi ki...

mrb, izleyicinizim, durance face sayfasını beğendim siteye tuba dağ ismiyle üye oldum, twitterda takipteyim,çekilişi face ,twitter ve bloğumda paylaştım; http://tefafuk.blogspot.com/2012/02/kampanya-kusu-duranceden-organik_28.html
https://www.facebook.com/tnur3
https://twitter.com/#!/tefafuk
tefafuk_tuba@hotmail.com
Tuba Nur

bembeyazsiyah dedi ki...

merhabalar
şartlar tamam ;)

https://twitter.com/#!/ZahideGney
http://www.facebook.com/zahideeeeee
zhd@windowslive.com
zahide güney

Herseydenbirtutam dedi ki...

slm.izleyicinim.
GFN: Undenied

Sponsor siteyea undenied hsbt adıyla kayıt oldum.

Çekilişi blogumda duyurdum:
http://herseydenbirtutam-undenied.blogspot.com/2012/02/giveaways.html

et_hotmeyil.com

senem dedi ki...

merhaba kampanya harika:)
şartlar tamam.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000043141842#!/profile.php?id=100000043141842
senem_de@hotmail.com

efla_hatun dedi ki...

slm :)
izleyicinizim(efla hatun)

siteye üyeyim (efla_hatun@hotmail.com) mail adresi ile..
twitterden takipteyim(@mine_ozcan)

kampanyayı face ve twiterde paylaştım

https://twitter.com/#!/mine_ozcan
http://www.facebook.com/efla.hatun
mail:efla.hatun@facebook.com

ayse akça dedi ki...

merhabalar :)
izleyicinim
siteye üyeyim(ayse.-.akca) mail adresimle
paylaşımlarım tamam
https://twitter.com/#!/aka_ayse
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002049910441
ayyns2705@hotmail.com
AYŞE AKÇA
Kazanmak dileğiyle ...

Adsız dedi ki...

merhaba
face de paylaştım linki : http://www.facebook.com/nurcancoskun2011?ref=tn_tnmn#!/permalink.php?story_fbid=372659909419481&id=175801542438653
durance turkey facebook dan beğendim
sayfaya üyelik bilgilerimi doldurdum :)
yalnız twitter hesabım yok :( imkanlar bu kadar izlemeyede aldım nette olduğum sürece saygılarımla.... hoşçakalın...umarım şans benden yanadır :)

khippie dedi ki...

merhaba blogunun izleyicisiyim
siteye üyeyim
facebook sayfasını beğendim
twitterda takipteyim
çekilişini facebook ve twitter profillerimde paylaştım :

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001532691922

http://twitter.com/khippie

sevgiler :)
Selma Onart
kmphippie@gmail.com

dilek onn dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
yesilzeytuni dedi ki...

selam,izleyicin oldum.artı 1 ledim. face ve twitterda duyurdum.

facebook :http://www.facebook.com/profile.php?id=100003483142947&sk=wall

twitter :https://twitter.com/#!/YesilZeytuni

yeşil zeytuni

zeytuniyesilgmail.com

berna dedi ki...

**Siteye üyeyim
**Durance Facebook sayfasını beğenmiştim
**Twitterdan takibe almıştım
**Kampanyayı face blog ve twitterda paylaştım
http://efembenim.blogspot.com/2012/03/kampanya-kusu-duranceden-organik.html
https://twitter.com/#!/bernaberrin/status/175324398381842432
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=181272241984387&id=100003482526498
**İzleyicinim
bbernabackir@hotmail.com

Unknown dedi ki...

merhaba
siteye ali bayar nickiyle üye oldum
face ve twiter izlememde kampanyayı facede duyurdum.
https://www.facebook.com/profile.php?id=584654818
https://twitter.com/#!/myname42
ali bayar
alibayar42@mynet.com

hande dedi ki...

durance sitesine üyeyim face ve twitterda takipteyim ve izleyiciniz oldum.

https://twitter.com/#!/handeoren

ceylis dedi ki...

ceyda çakmak
üyeyim
izleyicinim beğendim ve takipteyim
duyurdum bunlarda linkler

http://ceylis.blogspot.com/2012/03/httpgelincikcicegim.html
https://twitter.com/#!/kovakadiniyim
https://www.facebook.com/profile.php?id=1611761278

filiz4866 dedi ki...

siteye filiz topçu adıla üyeyim
facede ve twiter izlemedeyim,paylaştım kampanyayı

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003563263564&sk=wall
https://twitter.com/#!/filiz4866
filizakkavak@hotmail.com
filiz topçu

ecemnaz25 dedi ki...

Siteye üye oldum http://www.durance.com.tr : yesim.mavi@windowslive.com
Durance Facebook sayfasını beğenmiştim daha önceden
Twitterdan takip ediyordum daha önceden
Kampanyanızı face blog yada herhangi bir sosyal ağda paylaştım linkleri
https://twitter.com/#!/ecemnaz25/status/175356889318699009
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003342535010&ref=tn_tnmn
http://yesimmavi.blogspot.com/2012/03/kampanya-kusu-duranceden-organik.html
İzleyiciniz oldum

yesim.mavi@windowslive.com

herkese bol şans

f.inci ergün boyraz dedi ki...

f.inci ergün boyraz
twitterden takipteyim beğendim paylaştım link:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002752260502
sayfanıza üye oldum

rukiye_klc dedi ki...

merhaba,
izleyicinim: rukiye_klc
facede beğendim paylaştım sayfayı:
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=353517498013126&id=100001701057662
twitterda takibe aldım:
https://twitter.com/#!/rukiye_klc
kampanyayı duyurdum facede:
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=311558392237413&id=100001701057662
siteye rukiye_klc@hotmail.com hesabımdan üyeyim.

umarım şanslı olurum..

rukiye kılıç
rukiye_klc@hotmail.com

sosyetepazarimm.blogspot.com dedi ki...

izleyiciniz oldum. blogumda da duyurdum. twitterda @sosyetepazarim, facebookta ise selda akçay, siteye üye oldum selda akçay olarak. inşallah benim olur :D

http://sosyetepazarimm.blogspot.com/2012/03/gelincik-cicegim-hediye-cekilisi.html

selda akçay
sosyetepazarim@gmail.com

selda karaca dedi ki...

merhaba
izleyiciniz oldum
diğer şartlarıda yerine getirdim
twitterde duyurdum
https://twitter.com/#!/seldakaraca1/

karacaselda26@hotmail.com

depresif pollyanna dedi ki...

selam hersey tamam..site üye adım da deprasif pollyanna
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003357642024
dingiltere-kralicesi@hotmail.com
sevgiler..

Unknown dedi ki...

merhaba,siteye üye oldum (nil meriç)bloğunu zaten izliyorum,face sayfasını beğendim,twitterda takibe aldım ve bloğumda paylaştım çekilişi..

http://pandorabazaar.blogspot.com/2012/03/bloglardan-hediyeler-devam-ediyorrr.html

face te paylaştım
https://www.facebook.com/makyaj.arsivim/posts/242202829203958

nil meriç
rouge@kadinlarkulubu.org

sultan aykal dedi ki...

şartlar tamam üye oldum begendım paylaştım duyurdum
sultan aykal
kutahyali43-@hotmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000652503091

KUMRAL28 dedi ki...

Selam tüm şartlar tamamdır izleyicin oldum face sayfasını beğenip twitterda takibe aldım kampanyayı faceve twitter sayfamda duyurdum
feride28@gmail.com http://www.facebook.com/profile.php?id=829951519
feride ismailoğlu http://twitter.com/#!/kumral28

Canan Zerkinli dedi ki...

selam canım siteye uye oldum facebook sayfasını begendım ve paylaştım. twitterda takibimde.gerekli paylaşımlarıda yaptım.umarım şans bana güler.

http://www.facebook.com/cananzerkinli


canan zerkinli
czerkinli@hotmail.com

AYBUKE067 dedi ki...

merhaba siteye üye oldum face ve twitter sayfasına katıldım kampanyayı face de twitter duyurdum
https://www.facebook.com/#!/fattmaozdemir
http://twitter.com/AYBUKE067
fatma özdemir
fsonmez44@gmail.com

Özlem dedi ki...

tüm şartlar tamam, siteye üyeyim
gfc: Özlem
ozlemelmacigil@hotmail.com
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002364876297
http://twitter.com/#!/ozlem_el
facebook sayfasını paylaştım:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=310025419053252&id=100002364876297
duyuru linklerim:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=363374740363839&id=100002364876297
http://alisverisdavetiyesi.wordpress.com/2012/03/03/gelincikcicegim-hediye-cekilisi/
https://twitter.com/#!/ozlem_el/status/176052093633839104

gaye dedi ki...

selam tüm şartları gerçekleştirdim işallah kazanırım gaye1962@hotmail.comhttp://www.durance.com.tr/Register.aspxhttps://www.facebook.com/profile.php?id=687514577http://alisverisdavetiyesi.wordpress.com/category/hediye-cekilisi/

Adsız dedi ki...

merhaba izleyicinizim

DURANCE SİTESİNE tuğçe aydoğan adıyla üyeyim
facebook sayfasını zaten beğenmiştim paylaştım:http://www.facebook.com/tugceaydogann

twitterda zaten takipçisiyim ve duyurdum: https://twitter.com/#!/KadincaKarinca
blogumda duyurdum: http://benimkampanyam.blogspot.com/2012/03/kampanya-kusu-duranceden-organik.html

tuğçe aydoğan
yavuztuce@hotmail.com

ereknur dedi ki...

Merhaba izleyicinizim.Siteye ereknur@mynet.com ile üyeyim.Facebook sayfasını beğendim ve paylaştım.Twitterde takip ediyorum.Blogum yok.Kampanyanızı facebook ve twitterde paylaştım.
http://www.facebook.com/btlays
https://twitter.com/#!/efsan_77/status/176376054691266561
ereknur@mynet.com

cangz dedi ki...

Şartlar tamam.
emine kılıç
emnklc@gmail.com
http://incitanesi-cangz.blogspot.com/2012/03/duranceden-organik-rahatlatc-gece-kremi.html
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002888843187
https://twitter.com/#!/cangz33

Tülay Öksüz dedi ki...

Merhaba
siteye üyeyim :))
https://twitter.com/#!/tulayoksuz ve http://www.facebook.com/profile.php?id=100001548535491 paylaşım linklerim
tülay öksüz
tulayozdemiroksuz@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhabaa,izleyicinizim.Siteye Merve Kayhan ismi ile üyeyim.
Twitter da takipteyim ve paylaştım
https://twitter.com/#!/mervishko/status/176562881066844160
Bloğumda paylaştım
http://mervishko-mervishko.blogspot.com/2012/03/kampanya-kusu-duranceden-organik.html
merwe.sahbudak@hotmail.com

filiz özkan dedi ki...

bu sitedeki ürünlerden birini kazanma şansını kaçıramam :)
https://www.facebook.com/profile.php?id=794719905
https://twitter.com/#!/arwenfiliz
filiz özkan
arwenfiliz@hotmail.com

smyye-43 dedi ki...

izleyicinim siteye bu mail adresimle üye oldum.kampanayı ve sayfayı beğenip paylaştım.twitterda takibe aldım.
gül hamra

glhamra@hotmail.com

face:https://www.facebook.com/profile.php?id=100003211232902

Tüla y ERBIYIK dedi ki...

Slm gelincikcicegim
Tüm şartlar tamam

Tülay ERBIYIK

https://twitter.com/#!/ztERBIYIK
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000192137380
erbiyik@gmail.com

light pink dedi ki...

merhaba
zaaten izleyicinizdim.
siteye de daha önceden üyeydim. ismim light pink
blogumda duyurdum:
http://ffb6c1.blogspot.com/2012/03/cekilislermekilisler-dort.html
twitterdan takibe alıp paylaştım.
https://twitter.com/#!/lightpink__/status/177044057900580864
ffb6c1@gmail.com

takı ve aksesuar dükkanım dedi ki...

https://twitter.com/#!/Ali_Berna
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001348805801
http://takveaksesuardkkanm.blogspot.com/2012/03/kampanya-kusu-duranceden-organik.html
paylaştım inş kazanırım kazanmayı çok istiyorum şans inş bu sefer bana güler
berna_ali_calli@hotmail.com
berna çallı
kızımın şansına

Unknown dedi ki...

tüm şartlar tamamdır.

nuray çavuş
nuraycavus@hotmail.com.tr

http://blogumdapaylastim.blogspot.com/2012/03/kampanya-kusu-duranceden-organik.html

https://twitter.com/#!/DuranceTR

https://www.facebook.com/nuraychavush

şengül yalçın dedi ki...

SLM ŞARTLAR TAMAMhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100002570695980 https://twitter.com/#!/englyaln şengül yalçın/sengul.yalcin@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba isim ve e-mail bilgilerini yazmamışsın. Facebook linkindenda profiline ulaşamıyorum. yarışmaya dahil olmayı istiyorsan lütfen bilgilerini yazarmısın yoksa yarışamadan eleneceksin :(

KahVeSeveR dedi ki...

Merhaba
Takipçiniz,m..Siteye üyeyim..Facedbook sayfasını beğendim paylaştım..Twitterdan takibe aldım..
Twitter,facebook ve blogta duyurdum..

http://kahveseverrr.blogspot.com/2012/03/kampanya-kusu-duranceden-organik.html
https://www.facebook.com/kahveseverr/posts/234200123342195
https://twitter.com/#!/kahveseverr/status/178500026761359360
kahveseverr@gmail.com

Nurcan dedi ki...

Merhaba
Bloğunu izliyorum.
Siteye üyeyim.
Facebook sayfasını beğendim ve paylaştım.
https://www.facebook.com/nuyaver/posts/337438059635328
Twitter hesabını takip ediyorum.
Çekilişi duyurdum.
https://www.facebook.com/nuyaver/posts/201782436593289
https://twitter.com/#!/nuyaver/status/178904613284618242
http://cilekliturta.wordpress.com/2012/03/11/kampanya-kusu/
Nurcan Uyaver
nuyaver(at)gmail(dot)com

cigdemim dedi ki...

blogunuzun artık bir izliyicisiyim.
durance sitesine uye oldum.
face sayfalarını beğendim.
kampanyayı facede duyurdum.
http://www.facebook.com/cigdem.papatyam

cigdem_papatyam@mynet.com

hediyeler-kazan dedi ki...

blogunuzun izliyicisiyim.
durance sitesine uye oldum.
face sayfalarını beğendim.
kampanyanızı duyurdum.
https://www.facebook.com/hediyelerkazancom
serkan73ugus@mynet.com

emelimemel73 dedi ki...

blog izleme şartı tamamdır.
durance sitesine uye olma şartı tamamdır.
face sayfalarını beğendim.
kampanyanızı duyurdum.
http://www.facebook.com/emelimidil

emelimidil@ilkposta.com

aslandudek dedi ki...

blogunuzun izliyicisi oldum.

diğer tumn şartlar tamam. twitter hesabı ve blog yok. kampanyayıfacede hesabımda duyurdum.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001613791484

aslan1162@mynet.com
muhammed aslan

maynurum dedi ki...

bende blogunuzun artık takipçisi oldum.
siteye uye oldum ve face sayfalarını beğendim.
twitter hesabı ve blogum yok.
kampanyanızı facede hesabımda paylaşarak duyurdum.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003134832532

destanaslan@mynet.com

filizim dedi ki...

selamlar,
kampanyanıza bende katıldım. blog izliyiciniz oldum.
durance sitesine uye oldum ve face sayflarını beğendim.
twitterde hesabım bulunmuyor.
kampanya duyurusu şartınızı yerine getirdim.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003483938999

aslannuri1965@mynet.com

Neşe Kılavuz dedi ki...

siteye üye oldum
blogum
http://nesekilavuz.blogspot.com/2012/03/duranceden-organik-rahatlatc-gece-kremi.html
google +1 ledim
kampanyayı twitterda duyurdum, ekledım
http://twitter.com/#!/neseege
kampanyayı facede duyurdum , ekledım
http://www.facebook.com/neseege
Neşe Kılavuz
neseege@mynet.com

ilknurundunyasi dedi ki...

MERHABA tüm şartları yerine getirdim
facebook linkim ilknur koyuncu balcı
twitter linkim ibalci32
siteye üye oldum paylaşımları yaptım krem harika inşallah kazanırım.
ilknur_koyuncu@mynet.com

www.yagmurvil@blogspot.com.tr dedi ki...

mrb son günde yetiştimmmmm http://www.facebook.com/yagmurvil
https://twitter.com/#!/yagmurvil
vildan yanmaz vilmur@mynet.com

takı ve aksesuar dükkanım dedi ki...

sonuçları nerden öğrenebilirim acaba

Unknown dedi ki...

kampanyamızın sonucuna buradan bakabilirsiniz

http://gelincikcicegim.blogspot.com/2012/03/durance-kampanya-sonucu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...