1 Nisan 2012 Pazar

Butik Web’den büyük kampanya!

 


www.butikweb.net den büyük kampanya! Facebook (http://www.facebook.com/butikweb.net) sayfasına katılan ve kampanyayı profilinde paylaşan bir kişiye ücretsiz web sitesi.. Detaylar için lütfenhttp://www.butikweb.net/kampanya.htm adresini ziyaret ediniz.. 

Butikweb.net’in Twitter sayfasına üye olmak, Butikweb.net’in kampanya ile ilgili Tweet’ini Retweet etmek ve linki bizimle paylaşmak. (Paylaşım yaptığınız linki butikweb@butikweb.net adresine mail olarak atınız) 

Bloğunuzda kampanyayı duyurmak ve linki bizimle paylaşmak. (Paylaşım yaptığınız linki butikweb@butikweb.net adresine mail olarak atınız) Bloğunuzda yayınlamanız gereken kampanya metni için tıklayınızMetin içerisindehttp://www.butikweb.net/kampanya.htm adresine link verilmesi ve “düğün, davetiye, düğün web sitesi, bebek, bebek web sitesi, babyshower, butik web sitesi, butik web, web tasarım, butik web tasarım” etiketlerinin eklenmesi gerekmektedir.

3 şarttan herhangi birini ya da hepsini gerçekleştirebilirsiniz . Her paylaşımınız (FacebookTwitter ya da blog) bir hak kazandıracağı için şansınızı arttırmak istiyorsanız birden fazla katılım sağlayabilirsiniz. 



Kampanyaya katılım 05.04.2012 – 05.05.2012 tarihleri arasında gerçekleşecektir. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...